NederlandsDeutsch

Carriere Motion Appliance

Carriere Motion Appliance

De Carriere Motion Appliance is een innovatieve, efficiënte manier om patiënten met een Klasse II of Klasse III te behandelen. De methode is simpeler dan de reguliere methodiek die wordt toegepast bij deze patiënten en levert zodoende een comfortabelere en tijdsefficiënte behandeling op. Wilt u meer weten over de Carriere Motion Appliance, de vele voordelen en de toepassing binnen de orthodontie? Lees dan verder op onze website of schaf direct uw kwaliteitsproducten voor deze behandeling aan in onze webshop.

Wat doet de Carriere Motion Appliance?

Met de Carriere Motion Appliance kunt u patiënten behandelen die bij u komen met een afwijking van de beet. De techniek maakt reeds aan het begin van de behandeling een lastige situatie eenvoudiger. Door aan het begin van de behandeling de malokklusie naar een Klasse I te brengen ontstaat al vroeg een situatie die vele malen eenvoudiger te corrigeren is.

De Carriere Motion Appliance doet dit op een snelle manier, waarbij de patiënt minder lang in de behandelstoel hoeft te liggen dan normaliter. Daarnaast is het product anatomisch gevormd, waardoor het minder belastend is en eenvoudiger schoon te houden blijkt. De resultaten na behandeling met deze methode zijn excellent, terwijl zeer efficiënt gewerkt wordt. Tegenwoordig kan de patiënt de behandeling ook personaliseren met de leuke kleuren waarin de Carriere Motion Appliance geleverd kan worden.

Wat doet Ortho Company?

Ortho Company biedt orthodontisten de kans om online kwalitatief hoogwaardige producten eenvoudig aan te schaffen. Dit onderdeel van de Ortho Company wordt ook wel Ortho Supplies genoemd en ook de Carriere Motion Appliance is hier aan te schaffen. Naast deze divisie zijn er nog drie andere divisies die deel uit maken van Ortho Company. Ortho Lab verzorgt orthodontisch techniekwerk, de diverse apparaten en behandelplannen. Ortho Forum is een digitaal kennisplatform waar specialisten hun kennis delen en veel onmisbare informatie rondom orthodontie wordt gedeeld. Ortho Academy is de laatste divisie die ervoor zorgt dat er goede kwaliteit cursussen en nascholing voor tandartsen is, zodat de kennis van de orthodontisten, medewerkers in de praktijk en tandartsen up-to-date blijft.

Kortom kunt u bij de Ortho Company alles vinden over de praktijk van de orthodontie. Hierbij werken wij met diverse producten, technieken en professionals. Bij ons vindt u nieuwe efficiënte behandelmethodes, zoals de Carriere Motion Appliance, die ervoor zorgen dat u tijd bespaart en uw patiënten op een meer comfortabele manier de behandeling kunnen doorlopen.

Meer informatie over de Carriere Motion Appliance?

Wilt u meer informatie over de Carriere Motion Appliance, heeft u nog vragen over de werkwijze van Ortho Company of wilt u meer weten over onze werkwijze en de diverse diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor het antwoord op al uw vragen. Van maandag tot en met donderdag kunt u ons tussen 08:00 en 16:30 bereiken en op vrijdag zijn wij geopend van 08:00 tot 12:00. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)74 - 740 0118 of door het contactformulier op onze website in te vullen.