NederlandsDeutsch

Carriere SLX brackets

Carriere SLX brackets

Maakt u nog gebruik van reguliere brackets, in de volksmond ook wel slotjes genoemd? Dan is het tijd om u kennis te laten maken met de Carriere SLX brackets, die meer gebruiksgemak hebben en betere resultaten opleveren. Wij vertellen u graag alles over dit product en de werking hiervan op onze website en kunnen daarnaast ook de overige materialen aan de specialisten die gebruik maken van de Carriere SLX brackets leveren. Onze experts zijn continu voor u op zoek naar de meest geavanceerde, nieuwe producten die ervoor zorgen dat de beste resultaten op een zo efficiënt mogelijke manier kunnen worden behaald.

Hoe innovatief zijn de Carriere SLX brackets?

De Carriere SLX brackets hebben op diverse punten voordelen te bieden ten opzichte van andere brackets. Ten eerste is dit product preciezer en heeft u meer controle over de tand, onder andere door de tand-specifieke brackets. Verder is de bracket ook nog eenvoudiger en sneller te plaatsen door de horizontale en verticale markeringen. Het sluitingsmechanisme geeft auditieve en tactiele signalen over het sluitingsproces en daardoor zijn de Carriere SLX brackets eenvoudig in gebruik.

Deze behandelmethode maakt dat er efficiënter gewerkt kan worden en de patiënt minder hinder ondervindt van het plaatsingsproces. Door het lage profiel van de brackets zijn zij comfortabeler om te dragen. Kortom is deze behandelmethode efficiënter, effectiever en patiëntvriendelijker.

Brackets bestellen bij OrthoSupplies

De Carriere SLX brackets kunt u als professional eenvoudig online bestellen bij OrthoSupplies. OrthoSupplies is onderdeel van Ortho Company, een bedrijf dat de volledige vraag vanuit de professie probeert te beantwoorden. Bij OrthoSupplies vindt u in ons een betrouwbare leverancier van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Wij streven er altijd naar om u kennis te laten maken van de nieuwste ontwikkelingen, zodat u uw patiënten nóg meer zorg, nóg meer kennis en nóg meer kwaliteit kunt leveren.

Naast het leveren van onder andere de Carriere SLX brackets bent u bij OrthoLab, de tweede divisie van Ortho Company, aan het goede adres voor technische producten, apparaten en behandelplannen. Onze derde en vierde divisie zijn beide gericht op het verbreden van de kennis. Ortho Forum is een digitaal kennisplatform, terwijl OrthoAcadamy cursussen en nascholingen verzorgt om de kennis van de professionals die werken binnen de orthodontie up-to-date te houden. Kortom verzorgen wij de specialisten op het gebied van de orthodontie van A tot Z.

Meer informatie over Ortho Company

Wilt u meer informatie over de werkwijze, diensten en producten van Ortho Company? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze cursussen of bijvoorbeeld een product als de Carriere SLX brackets wanneer u contact met ons opneemt via +31 (0)53 - 43 439 99 of het contactformulier op onze website invult. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 en 16:30 en op vrijdag tussen 08:00 en 12:00. Wij hopen u dan zo snel mogelijk te kunnen voorzien van het antwoord op uw vragen, zodat ook u de beste technieken en producten snel kunt gaan gebruiken binnen uw praktijk.