NederlandsDeutsch

Cursus orthodontie beginner

Cursus orthodontie beginner

Cursus orthodontie beginner

Wilt u als tandarts een cursus orthodontie als beginner volgen? Dan kunt u bij Ortho Academy terecht voor een basis cursus orthodontie als beginner in het gebied van de orthodontie. Bij Ortho Academy hebben wij op verschillende niveaus cursussen en opleidingen, waardoor tandartsen binnen hun eigen praktijk orthodontie kunnen aanbieden. Door deze cursus orthodontie kan een beginner binnen een relatief korte tijd zijn klanten voorzien van deze extra dienst. 

De cursus orthodontie voor beginner

Wanneer u wilt beginnen met het aanbieden van orthodontie binnen uw eigen praktijk is de eerste stap vaak een cursus orthodontie als beginner. Bij Ortho Academy kunt u als beginnend orthodontist de basis leren in een vierdelige cursus. Onze cursus orthodontie voor de beginner wordt ook wel het SWIP programma genoemd. SWIP staat voor Straight Wire in my Practice. In deze cursus orthodontie voor beginner leert u verschillende basistechnieken. De cursus orthodontie voor beginner geeft u de nodige kennis over onder andere diagnostiek, behandelingsplanning, apparatuur, materiaal en verschillende systemen.

Heeft u interesse voor een cursus orthodontie als beginner in het vak van de orthodontie? Dan kunt u uzelf of uw assistenten aanmelden voor dit programma. De kosten voor tandartsen zijn 695 euro per onderdeel en voor assistenten 495 euro per onderdeel. Tijdens de cursus orthodontie als beginner in het vak verzorgen wij natuurlijk de benodigde materialen en regelen wij een uitgebreide lunch.

Meer praktijkervaring opdoen?

Natuurlijk begrijpen wij dat u niet alleen de theorie wilt leren tijdens een cursus orthodontie als beginner. Wij snappen dat u wellicht met alleen deze kennis over de theorie niet genoeg zelfvertrouwen heeft om de behandelingen bij uw patiënten uit te voeren. Daarom heeft Ortho Academy ook verschillende praktijkstages. Hier kunt u na de cursus orthodontie als beginner dan ook zeer veel profeit van hebben.

Tijdens de stage loopt u mee met onze ervaren orthodontisten in onze eigen praktijk in Enschede. U leert dan om de kennis die u geleerd heeft tijdens de cursus orthodontie als beginner toe te passen in de praktijk. Dit kan tijdens een dagstage, waarbij u alle procedures uitvoert onder begeleiding van onze professionals. Daarnaast bieden wij ook weekstages om de geleerde kennis van de cursus orthodontie als beginner eigen te maken. De weekstage wordt aangeboden met kost en inwoning voor slechts 750 euro. De dagstage is voor Ortho Forum-leden zelf geheel gratis.

Twijfelt u nog?

Twijfelt u nog of een cursus orthodontie voor beginner aansluit bij uw wensen, ervaring of praktijk? Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers geven u graag advies, zodat de cursus orthodontie als beginner volledig aansluit bij uw voorkennis en wensen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 053 43 439 99, waar we bereikbaar zijn van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 en 16:30 en op vrijdag tussen 08:00 en 12:00. Wanneer u buiten onze openingstijden uw vraag wilt stellen kunt u ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om antwoord te geven op al uw vragen over de cursus orthodontie als beginner in de orthodontie of onze andere diensten.