NederlandsDeutsch

Motion Class II

Motion Class II

Verandert u dankzij de innovatieve techniek van Motion Klasse II patiënten in Klasse I patiënten? Het is mogelijk en deze behandeling is vele malen eenvoudiger dan de reguliere behandelingen die dit soort patiënten voorheen werden aangeboden. Dankzij de speciale techniek, die de buccale segmenten in de bovenkaak richting Klasse I corrigeert, worden dankzij de Motion Klasse II  gevallen verandert naar Klasse I gevallen in slechts een korte tijdsperiode. U kunt met deze behandeling efficiënter en effectiever werken en een nog beter resultaat neerzetten. Wilt u weten waar u deze producten als specialist kunt aanschaffen of hoe de Motion Class II werkt? Lees dan verder op onze site.

De Motion Class II: effectief en efficiënt

Zoals vermeld verandert Motion Klasse II patiënten in de relatief simpele Klasse I patiënten, zonder hiervoor lastige of tijdrovende procedures te hoeven doorvoeren. Dit is echter niet het enige voordeel van de Motion Class II. Ook de excellente resultaten en de verminderde stoeltijd zijn voor de orthodontist van groot belang.

Ook de patiënt heeft natuurlijk voordelen van deze behandeling ten opzichte van andere behandelmethodes. De correctie van de malokklusie wordt doorgevoerd, waarbij meer comfort is gegarandeerd vanwege de anatomische vormgeving van het apparaat. Dit vergroot niet alleen comfort, maar is ook vele malen hygiënischer dan de reguliere apparaten. Ook de Motion Class II kan nu worden gepersonaliseerd in de diverse kleuren waarin het product leverbaar is, zodat de patiënt zijn of haar eigen persoonlijkheid aan het product mee kan geven.

Kwaliteitsproducten bestellen bij OrthoSupplies

Bij OrthoSupplies kunt u terecht voor al uw kwaliteitsproducten, waaronder de Motion Class II. Deze betrouwbare leverancier zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig uw orthodontische materialen geleverd krijgt waarmee u de behandelingen kunt uitvoeren. OrthoSupplies is onderdeel van Ortho Company, een bedrijf met vier divisies waarin alles omtrent de orthodontie te vinden is.

De tweede divisie is Ortho Lab, waar alle techniek, apparatuur en behandelplannen worden verzorgd. Ook het delen van informatie vinden wij van groot belang en dit doen wij in onze derde en vierde divisie. In het Ortho Forum vindt u relevante documenten. Dit is een online kennisplatform van en voor orthodontisten en andere specialisten. Bij Ortho Academy worden cursussen en nascholingen verzorgd voor assistenten, tandartsen en orthodontisten zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tandcorrectie.

Vragen over onze producten of werkwijze?

Wilt u meer weten over onze producten, zoals de Motion Class II, of werkwijze, zoals levering en cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren over onze mogelijkheden en willen u dan ook graag voorzien van het antwoord op al uw vragen. Dit kan natuurlijk op ieder moment door het contactformulier in te vullen. Wilt u graag persoonlijk één van de medewerkers van de Ortho Company spreken? Dan kunt u van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 en 16:30 en op vrijdag tussen 08:00 en 12:00 bellen naar +31 (0)53 - 43 439 99.