NederlandsDeutsch

Motion Class III

Motion Class III

De Motion Class III is een behandelmethode voor Klasse 3 patiënten. De methode zorgt ervoor dat behandeltijd verkort wordt zonder dat hiervoor traditionele, oncomfortabele behandelingen uitgevoerd hoeven worden. De Motion Class III is eenvoudig te plaatsen en heeft zeer voorspelbare resultaten, waarbij het natuurlijke profiel van de patiënt verbeterd wordt. Kortom is deze behandeling sneller, effectiever en minder belastend voor uw patiënten en dus één van de beste opties om toe te passen bij deze normaliter ingewikkelde patiënten.

De behandeling

De Motion Class III is een behandeling die eenvoudig uit te voeren is. Het plaatsen van het apparaat is net zo eenvoudig als reguliere brackets of een buccale buis. De behandeling zorgt ervoor dat uw patiënt van Klasse III naar Klasse I omzet, zodat vele malen eenvoudiger, minder langdurig en minder pijnlijk behandeld hoeft te worden. Dit doet de Motion Class III door het buccale segment in de onderkaak richting Klasse I te bewegen.

Niet alleen vermindert deze behandeling de behandeltijd met enkele maanden, ook het comfort is vele malen groter dan traditionele behandelingen. De anatomische vorm maakt dat het product goed in de mond verdragen wordt, en ook is deze methode vele malen hygiënischer dan andere methodes. Natuurlijk is het een mooie bijkomstigheid dat de patiënt bij deze behandeling minder lang in de behandelstoel hoeft plaats te nemen, vanwege de eenvoud van het plaatsen.

Materialen voor de Motion Class III behandeling

De materialen die nodig zijn voor de Motion Class III behandeling kunt u aanschaffen in de webwinkel van OrthoSupplies. OrthoSupplies is onderdeel van Ortho Company, een bedrijf dat orthodontisten en andere professionals in het werkgebied ondersteunt van A tot Z. OrthoSupplies is één van de vier divisies en is een betrouwbare partner en leverancier waarbij hoogwaardige kwaliteit voorop staat. Alles omtrent orthodontische materialen vindt u eenvoudig en snel online en wordt snel geleverd zou u uw behandelingen altijd tijdig kunt uitvoeren.

Daarnaast zijn ook OrthoAcadamy, Ortho Lab en Ortho Forum onderdelen van Ortho Company. Hier vindt U onder andere cursussen en bijscholingen, kunt u terecht voor techniekwerk, apparaten en behandelplannen en wordt er online kennis gedeeld over recente ontwikkelingen binnen de orthodontie, zoals bijvoorbeeld de Motion Class III. Het bieden van meer zorg, meer kennis en meer kwaliteit voor de patiënten is daarbij ons doel, dat wij samen met ons grote netwerk aan specialisten proberen te realiseren.

Contact met Ortho Company

Heeft u vragen over de Motion Class III, het bestellen van de materialen die voor deze behandeling nodig zijn of de werkwijze van Ortho Company in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over de behandelingen, cursussen of diensten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. U kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier op de website, maar wij staan u natuurlijk ook graag telefonisch te woord via +31 (0)53 - 43 439 99. Telefonisch kunt u ons op maandag tot en met donderdag tussen 08:00 en 16:30 bereiken en op vrijdag zijn wij tussen 08:00 en 12:00 geopend.