NederlandsDeutsch

Opleiding orthodontie voor tandartsen

Opleiding orthodontie voor tandartsen

Opleiding orthodontie voor tandartsen

Als tandarts verwijst u wellicht regelmatig patiënten door naar orthodontisten om het gebit te corrigeren. Deze patiënten kunt u echter ook aan uw eigen praktijk blijven binden door een opleiding orthodontie voor tandartsen te volgen. Op deze manier kunt u zelf orthodontie aanbieden, wat zorgt voor meer binding met bestaande en nieuwe patiënten. Een opleiding orthodontie voor tandartsen is daarom een goede aanvulling op uw algemene praktijk.

Opleiding orthodontie voor tandartsen bij Ortho Academy

Tijdens de opleiding orthodontie voor tandartsen van Ortho Academy leert u vele verschillende onderdelen van het vak. Onder leiding van de ervaren docenten kunt u in de vierdelige basiscursus leren over diagnostiek en behandeling, omgang met apparatuur en materiaal en werken met verschillende systemen. De opleiding orthodontie voor tandartsen is dan ook een perfecte basis voor het aanbieden van orthodontie in uw algemene praktijk.

De opleiding orthodontie voor tandartsen wordt gegeven door verschillende experts en is opgedeeld in vier delen. Ieder deel van de opleiding orthodontie voor tandartsen kost 695 euro. Wilt u ook uw assistenten hier kennis over laten opdoen? Dan kunt u hen mee laten doen aan de opleiding orthodontie voor tandartsen voor 495 euro per deel. Iedere dag wordt er door Ortho Academy een uitgebreide lunch verzorgd.

Meer kennis opdoen

Heeft u de basis opleiding orthodontie voor tandartsen gevolgd, maar wilt u graag meer diepgang in uw huidige kennis? Dan kunt u uw opleiding orthodontie voor tandartsen voortzetten bij Ortho Academy. Tijdens de SWIP Advanced cursus verkrijgt u een klinische voortzetting op de basis opleiding orthodontie voor tandartsen. Hier wordt de verkregen kennis verdiept en verbreed. Dit gebeurt voornamelijk aan de hand van casuïstiek, waardoor de voorbeelden zeer levendig zijn en u de verkregen kennis direct kunt toepassen in uw praktijk. Ook kunt u tijdens deze verdiepende opleiding orthodontie voor tandartsen casussen meenemen uit uw eigen praktijk die gezamenlijk worden geanalyseerd.

Deze extra opleiding orthodontie voor tandartsen is niet alleen nuttig voor uw eigen kennis en ervaring, maar heeft ook een ander bijkomend voordeel. In samenwerking met de OVAP (Orthodontistische Vereniging oor Algemeen Practici) kunnen wij u begeleiding naar toelating tot het OK-register. Zo kunt u na deze cursus, indien u dit ambieert, ook naar buiten toe uw transparantie en kwaliteit uitdragen. De opleiding orthodontie voor tandartsen kost 350 euro, indien u een assistent wilt meenemen kan dit voor 245 euro. Ook tijdens deze cursus worden de lunch en andere benodigdheden voor u verzorgd.

Vragen?

Wilt u meer weten over een opleiding orthodontie voor tandartsen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag wat u kunt verwachten van onze opleiding orthodontie voor tandartsen, zodat u goed geïnformeerd uw keuze kunt maken.

U kunt ons bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 en 16:30 en op vrijdag tussen 08:00 en 12:00. Wij staan u graag persoonlijk te woord wanneer u belt naar 053 43 439 99. Natuurlijk kunt u uw vraag over de opleiding orthodontie voor tandartsen ook achterlaten via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.