NederlandsDeutsch

Orthodontie cursus voor beginner

Orthodontie cursus voor beginner

Orthodontie cursus voor beginner

Wilt u als tandarts ook orthodontie gaan aanbieden bij uw praktijk? Dan is een cursus een goede eerste stap. Bij Ortho Academy vindt u een orthodontie cursus voor de beginner, zodat u alle benodigde kennis leert die van belang is wanneer u orthodontie wilt gaan aanbieden. Onze orthodontie cursus voor beginners wordt gegeven door ervaren docenten, zodat u de kneepjes van het vak van de beste professionals kunt leren.

De orthodontie cursus voor beginner van Ortho Academy

Onze orthodontie cursus voor de beginner is een relatief korte cursus die is opgedeeld in vier onderdelen. Tijdens de orthodontie cursus voor beginner leert u de algemene praktijk die van belang is wanneer u wilt beginnen met het aanbieden van orthodontie. Zo wordt er aandacht besteed aan diagnostiek en behandelplanning, apparaten en materialen en het werken met verschillende systemen. Door deze opbouw is de orthodontie cursus voor beginner zeer toegankelijk. Wilt u meer informatie over de orthodontie cursus voor beginner? Dan vindt u deze natuurlijk op onze website terug.

 De orthodontie cursus voor beginner wordt ook wel het SWIP programma genoemd, wat staat voor Straight Wire in my Practice. De cursus wordt gegeven in Soestduinen en kost voor tandartsen 695 euro per deel. Ook assistenten kunnen de orthodontie cursus voor beginner volgen. De kosten voor assistenten zijn 495 euro per onderdeel. Bij de orthodontie cursus voor beginner verzorgen wij natuurlijk een uitgebreide lunch en andere benodigdheden op deze dagen.

Wilt u meer leren?

Heeft u de orthodontie cursus voor beginner al gevolgd, maar wilt u meer kennis opdoen? Dan is de SWIP Advanced een goede aanvulling op de orthodontie cursus voor beginner. Bij de SWIP Advanced wordt dieper op de stof ingegaan en wordt ook nieuwe kennis aangeboden. Deze aanvullende cursus op de orthodontie cursus voor beginner heeft een zeer praktische insteek, waardoor u met meer zekerheid en zelfvertrouwen behandelingen kunt toepassen.

Daarnaast kunt u wanneer u deze aanvullende cursus volgt ook door ons begeleid worden naar toelating tot het OK-register. Dit is een kwaliteitsregister voor Ortho-tandartsen van het OVAP. Op deze manier kunt u met deze aanvullende cursus na uw orthodontie cursus voor beginner ook naar buiten toe kwaliteit en transparantie uitstralen. De aanvullende cursus kost 350 euro voor tandartsen. Deze cursus kunnen assistenten alleen volgen wanneer zij worden begeleid door een tandarts. De kosten voor assistenten zijn 245 euro.

Deelnemen?

Wilt u wellicht deelnemen aan de orthodontie cursus voor beginner of onze SWIP Advanced cursus, maar heeft u hierover nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om te beslissen of de orthodontie cursus voor beginner aan uw verwachtingen voldoet. U kunt uw vragen stellen via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u een vraag over de orthodontie cursus voor beginner waar u graag direct antwoord op krijgt? Dan kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen via 053 43 439 99. Wij hopen u snel te mogen ontvangen bij onze orthodontie cursus voor beginner.