NederlandsDeutsch

Orthodontie nascholing

Orthodontie nascholing

Orthodontie nascholing

Door de snelle ontwikkelingen in technologie en technieken is bij orthodontie nascholing van groot belang. Als orthodontist wilt u natuurlijk op de hoogte zijn van de beste technieken, zodat u weet op welke manier u uw patiënten het effectiefst kan behandelen. Dankzij Ortho Academy kunt u orthodontie nascholing in een korte tijd realiseren.

Wat doet Ortho Academy?

Ortho Academy verzorgt orthodontie nascholing, maar ook cursussen voor beginnend orthodontisten. Wij streven ernaar om onze cursisten te voorzien van alle relevante informatie en kennis in een relatief korte periode. Zo kunt u als tandarts een SWIP cursus volgen, zodat u ook orthodontie kunt gaan aanbieden binnen uw praktijk.

Natuurlijk begrijpen wij dat u als orthodontist niet alleen wilt leren over de theorie, maar de praktijk ook een belangrijk onderdeel van uw kennis is. Wilt u orthodontie nascholing die bestaat uit een praktijkstage bij Ortho Academy? Dan kunnen wij zowel dag- als weekstages voor u realiseren in onze eigen praktijk in Enschede. De dagstage is voor onze Ortho forum-leden zelfs volledig gratis.

Orthodontie nascholing bij Ortho Academy

 Heeft u de basis orthodontie cursus van Ortho Academy gevolgd en wilt u meer diepgang en nieuwe kennis opdoen tijdens een orthodontie nascholing? Dan kunnen wij u hierbij helpen. Tijdens onze SWIP Advanced cursus leert u meer praktisch toepasbare kennis en vertellen onze experts graag meer over het vak en de mogelijkheden. Deze cursus kunt u als tandarts volgen voor 350 euro en als assistent onder begeleiding van een tandarts voor 245 euro.

Onze orthodontie nascholing en al onze andere cursussen worden gegeven door onze experts op het gebied van orthodontie. Op deze manier kunnen wij u tijdens een orthodontie nascholing veel voorbeelden geven van praktijksituaties, waardoor de stof levendig wordt en u de informatie beter kunt onthouden. Natuurlijk zijn wij ook een groot voorstander van het inbrengen van casussen door onze cursisten zelf. Op deze manier kunt u situaties waar u tegenaan loopt tijdens de orthodontie nascholing bespreken en in de toekomst makkelijker tot oplossingen komen. Voor alle verschillende mogelijkheden wat betreft de orthodontie nascholing van Ortho Academy kunt u het beste contact opnemen met onze enthousiaste medewerkers.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn wanneer het gaat om orthodontie nascholing of één van de andere cursussen die wij bij Ortho Academy aanbieden?  Dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze medewerkers. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is, wanneer u behoefte heeft aan orthodontie nascholing. Zo kunnen wij samen met u kijken naar een oplossing voor uw hulpvraag.

U kunt onze Ortho Academy bereik van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 en 16:30 en op vrijdag tussen 08:00 en 12:00. Natuurlijk kunt u uw vraag over orthodontie nascholing ook kwijt buiten deze tijden via ons contactformulier. Onze experts nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om alles te beantwoorden. Heeft u een vraag over de orthodontie nascholing waar u graag direct antwoord op krijgt? Dan raden wij u aan om te bellen met 053 43 439 99.