NederlandsDeutsch

Orthodontie voor tandartsen

Orthodontie voor tandartsen

Orthodontie voor tandartsen

Als tandarts verwijst u waarschijnlijk regelmatig patiënten door naar een orthodontist. Daarom is orthodontie voor tandartsen een mooie aanvullen op uw praktijk. Op deze manier kunt u uw patiënten voorzien van meer diensten, behoudt u wellicht meer patiënten en bent u als tandarts aantrekkelijker voor nieuwe patiënten. Met een cursus orthodontie voor tandartsen van Ortho Academy kunt u in relatief korte tijd de benodigde kennis leren om deze dienst te kunnen aanbieden.

De basis cursus orthodontie voor tandartsen

Bij de Ortho Academy kunt u terecht voor een beginners cursus orthodontie voor tandartsen. In deze vierdelige cursus leert u de meest belangrijke basis om orthodontie te kunnen gaan aanbieden in uw praktijk. Zo leert u bij deze cursus orthodontie voor tandartsen meer over verschillende materialen en apparatuur, over diagnostiek en behandelplanning en over verschillende technieken.

Wilt u orthodontie voor tandartsen ook graag in de praktijk leren? Dan bent u natuurlijk welkom in onze orthodontiepraktijk voor een dag- of weekstage. Zo kunt u meelopen met onze ervaren orthodontisten en wordt het toepassen van orthodontie voor tandartsen eenvoudiger. U kunt na deze dag- of weekstage met meer vertrouwen uw patiënten behandelen.

Meer diepgang?

Heeft u de SWIP cursus voor de basis orthodontie voor tandartsen al gevolgd, maar zoekt u naar diepgang of meer nieuwe kennis? Dan bieden wij ook een vervolg cursus orthodontie voor tandartsen aan. Tijdens de SWIP Advanced leert u meer over de besproken kennis van de basis cursus orthodontie voor tandartsen en leert u daarnaast veel over andere aspecten van de orthodontie. Tijdens deze cursus wordt veel aandacht besteed aan praktijksituaties en bent u ook vrij om één of meerdere casussen vanuit uw eigen praktijk in te brengen. Op deze manier wordt de stof levendig en wordt de informatie beter onthouden. Orthodontie voor tandartsen wordt zodoende eenvoudiger en oplossingen voor lastige situaties worden sneller gevonden.

De kosten

De verschillende cursussen over orthodontie voor tandartsen zijn zowel te volgen door tandartsen als door assistenten. Bij de SWIP Advanced cursus moet de assistent wel altijd deelnemen onder begeleiding van een tandarts. De kosten van de cursus orthodontie voor tandartsen zijn 695 euro per deel voor de SWIP cursus en 345 euro voor de SWIP Advanced. Natuurlijk wordt u tijdens de cursusdag volledige door ons verzorgd met een uitgebreide lunch en andere benodigdheden.

Voor assistenten die een cursus voor orthodontie voor tandartsen willen volgen geldt een gereduceerd tarief. Assistenten betalen voor de basis cursus orthodontie voor tandartsen 495 euro per onderdeel en voor de vervolgcursus 245 euro.

Aanmelden of vragen stellen

Wilt u uzelf of één van de medewerkers van uw praktijk aanmelden voor de cursus orthodontie voor tandartsen of heeft u nog vragen over één van onze cursussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft om te kunnen beslissen of orthodontie voor tandartsen past bij uw praktijk.

U kunt ons natuurlijk altijd bereiken via het contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 08:00 en 16:30 en op vrijdag tussen 08:00 en 12:00. U kunt ons dan telefonisch bereiken via het telefoonnummer 053 43 439 99.