NederlandsDeutsch

Orthodontisch laboratorium

Orthodontisch laboratorium

Ortho Lab is een gerenommeerd en veelzijdig orthodontisch laboratorium waar u terecht kunt voor techniekwerk, orthodontische materialen en orthodontische apparaten. Ortho Lab maakt net als Ortho Supplies onderdeel uit van Ortho Company. Hierdoor zijn wij in staat de meest uiteenlopende wensen op orthodontisch gebied te realiseren en veel zaken op maat te maken.


Als orthodontisch laboratorium is het ons doel om u te helpen bij het leveren van optimale patiëntenzorg. Onze producten en diensten zorgen ervoor dat u patiënten door middel van meer kennis en kwaliteit nog betere zorg kunt bieden. In de praktijk is gebleken dat deze aanpak leidt tot meer tevreden patiënten.

 

 

De kennis en kunde van een professioneel orthodontisch laboratorium

De specialisten bij Ortho Lab zijn zeer goed opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring. Dit is niet alleen het resultaat van het uitvoeren van talloze werkzaamheden in een laboratorium setting, maar ook van het bijwonen van verschillende cursussen zoals de vermaarde orthodontie cursussen van William J. Clark en Prof. Coco Garcia. 


Een laborant moet immers goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden en toepassingen van orthodontische apparaten. Mede daarom hechten we bij Ortho Lab veel waarde aan een vloeiende samenwerking met partijen als tandartsen en orthodontisten. Een goede communicatie voorkomt misverstanden en zorgt voor tevreden patiënten. Door middel van frequente contactmomenten blijven we nauwgezet op de hoogte van uw specifieke wensen. Zo weet u zeker dat wij uw gedroomde orthodontische apparaten op maat maken.

 


Orthodontisch laboratorium maakt orthodontische materialen

De technici van Ortho Lab halen veel voldoening uit het creëren van orthodontische materialen die resulteren in effectieve orthodontische behandelingen. Als behandelaar wilt u graag goed werk leveren en zorgen dat uw patiënt tevreden is. De orthodontische apparaten van Ortho Lab helpen u om deze doelstellingen te verwezenlijken.


Goede orthodontische materialen kunnen alleen gemaakt worden door ervaren specialisten in een orthodontisch laboratorium. De technici van Ortho Lab onderscheiden zich door hun grote precisie en bekwaamheid, die resulteert in de beste orthodontische apparaten. Wij koppelen dit bovendien aan een persoonlijke dienstverlening en zeer aantrekkelijke prijzen.

 


Cursus orthodontie past bij werkwijze orthodontisch laboratorium

De professionele aanpak bij het orthodontisch laboratorium van Ortho Lab vertoont grote overeenkomsten met de orthodontische cursussen van Ortho Academy. Als onderdeel van Ortho Company hanteren beide takken dezelfde filosofie op het gebied van orthodontie, waarbij de indeling in de skelettale klassen aan de basis ligt van elke behandeling.

 

Orthodontische behandelingen vereisten namelijk de nodige kennis en expertise. Als orthodontisch laboratorium helpt Ortho Lab u graag bij het opstellen van een behandelplan op maat. Heeft u zelf al een behandelplan gemaakt? Vergelijk dit dan met het behandelplan van ons orthodontisch laboratorium. U zult al snel ontdekken wat de belangrijkste elementen zijn bij het opstellen van een behandelplan en al na enkele keren vergelijken kunt u het behandelplan helemaal zelf opstellen. Heeft u interesse in het aanvragen van een behandelplan? Klik dan hier